main_desktope main_mobile
Widzimy się już za:
00
DNI
00
GODZIN
00
MINUT
00
SEKUND

MADE FOR RESTAURANT

Konferencja
Radisson Blu Hotel, Sopot
oraz
After Party
L’Entre Villes

18 listopada 2025 r.
11:00 - 24:00

W PROGRAMIE:

Konferencja hybrydowa
Wykład Charlesa Spence’a - światowej sławy naukowca w dziedzinie gastronomii

Nominacje dla TOP 10 Restauratorów w kategorii Evergreen
SHOW KULINARNE “Internal Power”

Premiera Badania i Raportu MADE FOR Restaurant 2025/2026
After Party

O czym będzie konferencja?

W 2025 roku na MADE FOR RESTAURANT podejmujemy tematy związane z szybkim rozwojem restauracji i branży gastronomicznej w oparciu o zewnętrzne i wewnętrzne zasoby To będzie pakiet merytoryczny pt. FAST GROWING. Co zrobić, aby rosnąć skutecznie i z impetem, z kim pracować, jakich rozwiązań używać i kto robi to genialnie? Będziemy mieli dla Was tylko sprawdzone rekomendacje i mocne „insighty”!

Co roku merytoryczna część wydarzenia dotyczy innej problematyki – w roku 2025 jest to FAST GROWING, a edycja sopocka nosi tytuł: INTERNAL POWER.

  • Refleksja nad możliwościami, jakie niesie Polska, jako szybko rozwijający się, nowoczesny kraj, który zaskakuje odwiedzających świetnym poziomem gastronomii oraz możliwościami biznesowymi.
  • Siła mentalna, którą musi mieć polski przedsiębiorca - gdzie, jak i kiedy jej szukać?
  • Przybliżymy zmiany pokoleniowe, nowe uwarunkowania polityczne oraz bariery, które udaje się lub nie udaje pokonywać itd.
  • Polska tradycja kulinarna, miłość do lokalności versus kuchnie zagraniczne, które pomimo kulinarnego patriotyzmu wpisują się w menu polskich restauracji, programy kulinarne i oferta gastronomiczna dla turystów – temu się przyjrzymy.

"MADE FOR Restaurant dawno przestało być po prostu konferencją. Szukam innej nazwy, ale brak mi dobrego słowa: biznesowy event – mało, spotkania przedsiębiorców – mało, całodzienne biznesowe Show – nie do końca, może macie pomysł?

To wyczerpująco interaktywne, zapierająco kreatywne oraz wciągająco „insight-erskie” spotkania najambitniejszych i najskuteczniejszych managerów, restauratorów, szefów kuchni, którzy wchodzą na naszą scenę, siadają na widowni i do okrągłych stołów, wspólnie jedzą, piją, uczą i dzielą się odczuciami oraz przygodami, aby tworzyć niesamowitą scenę polskiej gastronomii.

INTERNAL POWER to temat najbliższego sopockiego spotkania. Jak wykorzystać wewnętrzną siłę zespołu, własną, przedsiębiorstwa, naszej narodowości, aby nasze restauracje było cały czas na etapie „FAST GROWING”? To nie jest tak, że tylko gonimy króliczka, bo chodząc po polskich restauracjach nawet w Rzeszowie, Gnieźnie, Kołobrzegu i oczywiście w Sopocie, czuję się o wiele bardziej podekscytowana niż w często monotonnych restauracjach włoskich, chorwackich, czy hiszpańskich. Tam jest stagnacja, a u nas jest SKOK za SKOKIEM, bo polscy restauratorzy dzięki słowiańskiej odwadze i mentalności nie boją się eksperymentować i podnosić sobie i gościom poprzeczkę w doświadczeniach wokół stołów. My dołożymy do tego wiedzę naszego gościa Charlesa Spence’a – profesora z Oksfordu, który odkrył i spisał zasady gastrofizyki. Zaprezentuje je przed Wami nasza artystyczna dusza - Aleksandra Gerlach podczas SHOW Kulinarnego, które ponownie stworzy z genialnymi szefami kuchni.

My chcemy mieć swój wkład w rozwój polskiej sceny gastro i dać restauracjom wiedzę budującą biznesowe bezpieczeństwo, dlatego właśnie wspólnie z instytutem ARC kolejny raz badamy rynek i w czasie nadmorskiej edycji przygotowujemy premierę RAPORTU MFR 2025/2026, który pozwoli restauratorom działać na bazie oczekiwań i potrzeb zdeklarowanych przez 1000 gości polskich restauracji, których przepytamy.

Powiem z przymrużeniem oka - za każdym razem na MFR szukamy punktu G jak Gastronomia 🙂 i liczę, że Sopot przybliży nas w tych poszukiwaniach. Dołączcie. Zapraszam."

Agnieszka Małkiewicz

Posłuchajcie czym jest MADE FOR Restaurant według Uczestników, Partnerów i Restauratorów!

ZOBACZ I POSŁUCHAJ, W CZYM NASI EKSPERCI PRZEKRACZAJĄ GRANICE

Magia restauratora - Artur Jarczyński. Jeff's, U Szwejka, Otto Pompieri...
MADE FOR Restaurant Stories

   

Restaurator: Strateg i Kreator - Ziemowit Majewski, City Park.
MADE FOR Restaurant Stories

   

Technologiczne ASY - Ola Dojnikowska, Bułkę przez Bibułkę, BAKEN, Pollypizza.
MADE FOR Restaurant Stories

   

MADE FOR RESTAURANT 2025
CO, GDZIE i KIEDY?

ZA NAMI
CROSS THE BORDERS
Wrocław, 06 maja 2025

PRZED NAMI
INTERNAL POWER
Sopot, 18 listopada 2025

ZOBACZ JAK BYŁO NA POPRZEDNIEJ EDYCJI
i czego możesz się spodziewać na kolejnych.

MADE FOR RESTAURANT WE WROCŁAWIU

SHOW KULINARNE “CROSS THE BORDERS”

REJESTRACJA - UDZIAŁ BEZPŁATNY

RESTAURACJE
HOTELE
CATERING itp.

Właściciele i pracownicy
 
WEŹ UDZIAŁ

PARTNERZY
EKSPERCI
GOŚCIE VIP

Skontaktuj się z nami w celu uzyskania akredytacji
 
WEŹ UDZIAŁ

MEDIA

 

Napisz do nas w celu uzyskania akredytacji
MAM AKREDYTACJĘ

UDZIAŁ PŁATNY

PRODUCENCI I DOSTAWCY


Konferencja on-line 1000 zł


Konferencja stacjonarna 2000 zł



DOTUJ

Pytania dotyczące rejestracji prosimy kierować na adres:
Magdalena Sławińska
 m.slawinska@madeforrestaurant.pl

KOGO ZAPRASZAMY NA SPOTKANIA MADE FOR RESTAURANT?

  • Restauratorów, którzy chcą zarabiać i być fair,
  • Managerów z wiedzą, którą chcą się nią dzielić i poszerzać,
  • Sommelierów z aspiracjami i międzynarodowym apetytem,
  • Barmanów z przyszłością,
  • Szefów kuchni z biznesowymi ambicjami,
  • Producentów, dostawców i sprzedawców, którzy chcą rozumieć swoich klientów,
  • Media, które chcą być blisko branży gastronomicznej.

PREMIERA NOWEGO BADANIA I RAPORTU MADE FOR Restaurant 2025/2026 - JUŻ NA KONFERENCJI!

Badanie i raport rynkowy MADE FOR Restaurant 2025/2026 to wkład informacyjny dla przyszłości polskiej gastronomii. Perspektywa TOP Restauratorów i 1000 gości restauracji.

Raport MADE FOR RESTAURANT to niezastąpiona wiedza biznesowa na 2026 rok i opis polskich realiów, w jakich przyszło działać restauracjom i firmom w branży gastronomicznej.

To przedstawione przystępnie wyniki badań ilościowych i jakościowych przeprowadzonych wśród 1000 gości polskich restauracji oraz skomentowane przez ekspertów branżowych i polskich restauratorów prowadzących lokale w różnych miastach.

Profesjonalizm badania zapewnia jeden z najbardziej renomowanych polskich instytutów badawczych – ARC Rynek Opinia, a kompetencję i wiarygodność gwarantuje udział liderów branży, członków platformy MADE FOR RESTAURANT, czyli przedsiębiorców z obszaru HORECA, znających jej realia i problemy.

POBIERZ POPRZEDNI RAPORT 2024/2025

AGENDA

AGENDA

FAST GROWING 2025
11:00 - 11:30
Przywitanie gości i plan dnia
 

Agnieszka Małkiewicz - MADE FOR Restaurant
Łukasz Modelski - dziennikarz

INTERNAL POWER OF Sopot 

Michał Banacki - wiceprezydent Sopotu  | Urząd Miasta Sopotu


Zapraszamy na AFTER PARTY - co, jak, kiedy?

Barbara Markiewicz - L'ENTRE VILLES

 

Toast powitalny

Michał Popiołek - Vininova

INTERNAL POWER - badanie wśród gości vs. rzeczywistość restauratorów
11:30 - 11:40
MUSISZ to wiedzieć przed 2026 rokiem! Premiera badania i raportu MADE FOR Restaurant

Prezentacja wyników Badania i Raportu MADE FOR RESTAURANT 2025/2026

Prowadzenie:

Monika Mościbrocka - ARC Rynek i Opinia
Agata Tkaczyk - ARC Rynek i Opinia

11:40 - 11:50
CONCEPT and BUSINESS STORE dla gastronomii. Restauracje 2025/2026

Fast lecture

Prowadzenie/Patronat merytoryczny:
Gaweł Czajka - restauracja i kanał influencerski Cały Gaweł
Małgorzata Muraszko - Gazeta Wyborcza, @miejscowka_trojmiasto

INTERNAL POWER - partnerstwo i relacje
11:50 - 12:00
PRODUCT - Sparkling Tea – how to increase sales with non-alcoholic elegance?

Case study w języku angielskim

Prowadzenie:
Martynas Žemavičius  - Acala i Vininova

12:00-12:10
MARKETING w apkach delivery - od reklam, przez karuzele, po pop-upy! Czyli jak zarobić więcej online i poprawić swoją rozpoznawalność.

Case study

Prowadzenie:
Robert Tarnowski - GLOVO

12:10-12:20
Blending Tech and Heart: The New Internal Power in Hospitality to solve everyday problems.

Case study w języku polskim i angielskim

Prowadzenie:
Nataliia Shkarovska  - SUPA
Daniela Pawleniak  - SUPA

INTERNAL POWER - biznesowe strzały
12:20-12:25
KAWA SPECIALITY: Od espresso w Mediolanie po matchę w Tokio – światowe inspiracje.

Wykład i zaproszenie na warsztat

Prowadzenie:
Łukasz Wichłacz - Coffeedesk

12:25-12:30
SOFT DRINKS: jak restauracje podbijają serca imprezami bezalkoholowymi i napojami, które są prozdrowotne. Polska – czas na START.

Wykład i zaproszenie na warsztat

Prowadzenie:
Robert Padiasek - SCM i marka MONIN

12:30-12:35
Last call. Ekosystem typu All-in-One w nowoczesnej restauracji - automatyzuj, zanim zrobi to Twoja konkurencja.

Wykład i zaproszenie na warsztat

Prowadzenie:
Grzegorz Kożuchowski - GoPOS
Łukasz Zapaśnik - GoPOS

INTERNAL POWER - mentoring
12:35 - 13:00
MENTAL POWER: odzyskaj energię, wzmocnij zespół i zachwyć klientów. Panel psychologiczno-biznesowy.

Panel dyskusyjny z inicjatywy Liebherr

Prowadzenie:
Aleksandra Batko - Liebherr

Eksperci:
Mateusz Suchecki - @matsuchecki, restauracja Schabowy
Piotr Roszkowski - Pizzaiolo
Klaudia Romanowicz - Arche

SHOW KULINARNE cz. 1: INTERNAL POWER w 6 odsłonach
13:00 - 14:00
Matryca Menu Nowoczesnej Restauracji w 3 wymiarach: DIGITAL, TASTE, REALITY

Opieka artystyczna:
Ola Gerlach - Food stylistka, designerka

Konsultacje merytoryczne:
Charles Spence
- Oxford University

 

Moda kulinarna:
Szymon Rogoziński
- ChemaN

 

Wzornictwo wokół stołu:
Edyta Kordaszewska 
- Gerlach

Ekspresje kulinarne

Rafał Lorenc - Mamma, Fuego, Mezalians
Patryk Dolatowski - Mezalians

Pablo Stachów - Under Seoul

Dawid Wrzesiński - MakaroNOWA, MaliNOWA


Łukasz Konik - Winterhalter

Krzysztof Konieczny - firma Bunge, właściciel marki Kruszwica/Neon
Jacek Koprowski - firma Bunge, właściciel marki Kruszwica/FINO

Radosław Janicki - Acqua Panna, S. Pellegrino/CASA CUBEDDU

Barmański pairing

Maciej Majewski - Acqua Panna, S. Pellegrino/Shake-UP BAR
Aliaksei Tatarinow - Chopin Vodka/NEON
Bartosz Jankuniec - Chopin Vodka/Flisak 76 Gdańsk 
Orest Prystavskyi - Chopin Vodka/Mamma, Fuego, Mezalians

Sommelier

Marcin Piwko - Vininova

14:00 - 14:30
RELAKS i BIZNESOWY NETWORKING

Przerwa

INTERNAL POWER - technologia
14:30-14:45
Digital Dining - innovation in Food and Technology

wykład w języku angielskim

GOŚĆ SPECJALNY
Charles Spence - Oxford University

INTERNAL POWER - inwestycje
14:45-15:15
BUDUJEMY RESTAURACJĘ. Bistro, stołówka, winiarnia, a może fine dining? Czy i gdzie kryje się biznesowy power 2026, a który model to ślepa uliczka?

Panel dyskusyjny z inicjatywy Winterhalter

Prowadzenie:
Marcin Wajda - Winterhalter

Eksperci:
Beniamin Bielecki - Bibenda, Barbara
Michał Wołczyk - L'ENTRE VILLES
Mark Zarkhin - m.in. Rest. Baczewskich, Browar Warszawski, Szklarnia
Przemysław Konieczyński - Magnicity, Highline Warsaw, HighGarden Rooftop Lounge
Fabian Fejdasz - Sanszajn, Cyrk Poznań

INTERNAL POWER - środowisko
15:15-15:45
INTERNAL PROBLEM czy INTERNAL POWER? Jak radzić sobie z odpadami biodegradowalnymi i opakowaniami, aby na tym zyskać?

Panel dyskusyjny z inicjatywy REFOOD

Prowadzenie:
Leszek Szczepaniak - Bon Vivant Advisory 

Eksperci:
Bartłomiej Małkiewicz - Sołtysiński Kawecki & Szlęzak
Mateusz Lubojański - Focus Hotels S.A.
Robert Maraszkiewicz - REFOOD
Joanna Krupicka - Avocado Vegan
Maja Roszczybiuk - Lake Hill Resort & Spa

15:45- 15:50
PRAWO: System kaucyjny w restauracji

Wykład

Prowadzenie:
Bartłomiej Małkiewicz - Sołtysiński Kawecki & Szlęzak

MADE TANK - show biznesowe
15:50 - 16:20
BUSINESS QUIZ - koncepty, rozwiązania, produkty, pieniądze

prowadzenie:
Beata Jaworska - MADE FOR Restaurant

prezentacje:

Prezentacja 1 | koszty pracy, optymalny grafik, digitalizacja zarządzania ludźmi
Piotr Komór
- Kadromierz

Prezentacja 2 | psychologia sprzedaży, obsługa gościa, wykorzystanie potencjału Zespołu
Adam Pecyna
 - House of Impact

Prezentacja 3 | bezglutenowość a włoskie klasyki, inkluzywność, lojalizujący up-grade menu
Oliwia Abraś
- CUCINA Gluten free

Prezentacja 4 | rozszerzanie działalności, punkt stacjonarny vs mobilny, biżuteria ulicy
Katarzyna Hoeffler
 - WARK Group

Prezentacja 5 | gastrofizyka, premiumizacja talerza, pimp my plate, flower power, ultrafresh
Grzegorz Skrobisz
- Profesor Ziółko

Prezentacja 6 | automatyzacja obsługi, usługa - atrakcja, rozwiązanie napojowe
Waldemar Tymiński
- BEER WALL

FOR Dating
16:30 - 17:30
FOR Dating - rozmowy przy okrągłych stołach

INTERNAL POWER -  360' View. 100 restauratorów bada, jak uławić i przyspieszyć rozwój restauracji


Dyskusje przy okrągłych stołach

Stół 1 | Dochodowe menu: nowości na rynku a nowości w karcie. Testować, czy stopować?
Lider:
Marek Sobkowiak
- Chefs Culinar
Goście:
Robert Oleksy - Arche Hotel Lotnisko Gdańsk
Przemysław Langowski - Zamek Gniew


Stół 2 | Przyjazna i skuteczna rekrutacja/komfortowy onboarding
Lider: 
Bartosz Ryba - Cały Gaweł 
Goście: 
Maciej Łyko - BRUT
Stanisław Magdij - Bierhalle


Stół 3 | Od przedpłaty do personalizacji: dane jako waluta nowoczesnej gastronomii
Lider: 
Mariusz Piórkowski - Mojstolik.pl
Goście:  
Dominika Helena Szczepanowska - Fikka Bar
Urszula Kapusta - Ministerstwo Magii


Stół 4 | Wbrew pogodzie w gastro - akcje i relacje
Lider: 
Agnieszka Borek
- FIKA
Goście: 
Monika Ziarko-Parlak - Epicurien
Szymon Kromski - MakaroNOWA
Izabela Ellwart - Pelican


Stół 5 | AI 2026 - sztuczna inteligencja, a biała magia w restauracji
Lider: 
Anna Pycińska - Rational
Goście: 
Anna Ratajczak - Beeffective
Przemysław Woźny - Destigo Hotels


Stół 6 | Google 5,0 - jak łapać dobre opinie?
Lider:
 
Sławomir Kimaszewski - MEZALIANS, FUEGO, MAMMA
Goście: 
Łukasz Lewandowski - Mała Cegielnia
Jakub Wyszyński - Epicka, Tajska
Maciej Nowaczyk - La Maddalena, Między Mostami


Stół 7 | Klient biznesowy i gość indywidualny - strategie pozyskiwania
Lider: 
Hubert Czwarno - PaTaThai
Goście: 
Kinga Rylska - Noho Investment
Paweł Kałużny - Gett Hospitality


Stół 8 | NIE będziesz już nigdy szedł sam przez trudny HACCP! Wnioski, alergeny, badania, procedury, szkolenia w punkt dla Twojego biznesu
Lider: 
Aneta Kowalska
- Safe Plate
Goście: 
Arkadiusz Ślusarenko - Radisson Hotel & Suites Gdańsk 
Rafał Grzegorek - Chefs Sapiens


Stół 9 | Filozofia napiwków - motywujące modele rozliczeń
Lider: 
Leszek Szczepaniak
- Bon Vivant Advisory 
Goście: 
Bartłomiej Witkowski - Piernicova
Maciej Ługowski - Manioca


Stół 10 | Prohibicja, a nowa miejska rzeczywistość -  jak skorzystać na zmianie? 
Lider:

Bartłomiej Barski - Sopocka Organizacja Turystyczna
Goście: 
Krzysztof Cybruch - Montownia Gdańsk
Łukasz Burda - White Marlin

SHOW KULINARNE cz. 2 -  INTERNAL POWER of BLUGRASS w 5 odsłonach
17:30-17:40
KREATYWNY PODWIECZOREK Piotra Kościuka i Michała Gębali - Radisson Blu Hotel, Sopot

Podwieczorek - film i degustacja

Piotr Kościuk - Radisson Blu Hotel, Sopot
Michał Gębala - Radisson Blu Hotel, Sopot

17:40-18:10
RELAKS i BIZNESOWY NETWORKING

Przerwa

INTERNAL POWER - podróże i inspiracje
18:10-18:30
Od Japonii przez Austrię do Kataru? Jak pokazujemy INTERNAL POWER polskich restauracji na arenie międzynarodowej?

Panel dyskusyjny z inicjatywy Polskiej Organizacji Turystycznej

Prowadzenie:
Tomasz Kempka - Polska Organizacja Turystyczna

Eksperci:
Paweł Wątor - Eliksir
Michał Kuter - A nóż widelec
Elżbieta Korybut-Daszkiewicz - Gdańska Organizacja Turystyczna

18:40 - 19:10
WIELKI FINAŁ
18:40 - 19:10
Nagrody dla TOP 10 Restauratorów MADE FOR Restaurant w kategorii Evergreen

Prezentacja nagrodzonych
Agnieszka Małkiewicz - MADE FOR Restaurant

Wręczenie nagród przez pomysłodawcę kategorii
Piotr Popiński - Czerwony Wieprz, The Roots, Primitivo Kuchnia i Wino, Elixir by Dom Wódki

TOP Restauratorzy MADE FOR Restaurant 2025 w kategorii Evergreen
Mariusz Diakowski - Stary Dom
Yajia Lin-Iwanejko - Pańska 85
Barbara Markiewicz - Goldwasser, L'Entre Villes, Targ Rybny - Fishmarkt
Dorota Danowska - VEGA Bar Wegański 
Stanisław Jerzy Kuliś - Jama Michalika
Aleksandra Sowa-Trzebińska, Adam Sowa, Michał Sowa - Cukiernie Sowa, Lulu
Radosław Fronc - Wierzynek, Szara Gęś, Huma i inne
Grzegorz Loska - Dwór Bismarcka
Michał Szlachetka, Natalia Rulewicz - Ratuszova
Łukasz i Maciej Juszczakiewicz, Tadeusz i Damian Kaniewski - Bar Przystań

19:10 - 19:30
Nagroda publiczności - wyniki głosowania - TOP Restaurator MADE FOR Restaurant w kategorii Evergreen
AFTER PARTY
20:30 - 24:00
After Party w L'ENTRE VILLES

AFTER PARTY

WARSZTATY
11:00-19:00
NIE będziesz już nigdy szedł sam - punkt konsultacyjny HACCP.

Otwarty punkt konsultacyjny na stoisku Safe Plate

Prowadzenie:
Aneta Kowalska - Safe Plate

14:00-14:30
Wszyscy mają dosyć kodów QR… dopóki nie zaczną naprawdę działać.Nowe spojrzenie na cyfryzację gastronomii – z myślą o restauracjach, zarządzaniu, gościach i obsłudze.

Warsztat równoległy

Prowadzenie:
Daniela Pawleniak - SUPA

14:10 - 14:40
Od trendu do przewagi rynkowej, czyli matcha, napoje roślinne i kawa premium w Twojej restauracji

Warsztat równoległy

Prowadzenie:
Kamil Kwietniewski - Coffeedesk
Ngoc Nguyen Hai - Coffeedesk

14:50 - 15:20
MARKETING: Wbrew pogodzie w gastro - akcje i relacje

Mini warsztaty - konsulatcje zbiorcze przy "common table"

Prowadzenie:
Agnieszka Borek - FIKA

15:00 - 15:30
MARKETING w apkach delivery - od reklam, przez karuzele, po pop-upy! Czyli jak zarobić więcej online i poprawić swoją rozpoznawalność.

Warsztat równoległy

Prowadzenie:
Robert Tarnowski - GLOVO

15:20 - 15:50
SOFT DRINKS: jak restauracje podbijają serca imprezami bezalkoholowymi i prozdrowotnymi napojami? Polska – czas na START.

Warsztat równoległy

Prowadzenie:
Marek Łyszczak - SCM i marka MONIN
Michał Błasiak - SCM i marka MONIN

16:30 - 17:00
MASTERCLASS: Jak smakuje przyszłość? Degustacja produktów z kategorii proxy wines z Vininova.

Warsztat równoległy

Prowadzenie:
Michał Popiołek - Vininova

16:40 - 17:10
Last call. Ekosystem typu All-in-One w nowoczesnej restauracji - automatyzuj, zanim zrobi to Twoja konkurencja.

Warsztat równoległy

Prowadzenie:
Grzegorz Kożuchowski - GO POS
Łukasz Zapaśnik - GO POS

18:00-18:30
TECHNOLOGIA: Eventowy potencjał restauracji: jak planować, sprzedawać i obsługiwać duże grupy.

Warsztat równoległy

Prowadzenie:
Anna Głodek - Mojstolik.pl

18:00 - 18:30
Nowoczesne MENU KOKTAJLOWE – kreacja utalentowanego barmana, czy proste bezpieczne rozwiązania. Co się dzisiaj opłaca?

Warsztat równoległy

Prowadzenie:
Artur Wawrzyszczak - Chopin Vodka

PARTNERZY

To dzięki nim robimy konferencję! Wspierają nas Partnerzy, którzy dołączają do naszych działań swoje cegiełki wiedzy i doświadczeń. Prezentujemy ich propozycje rozwiązań w czasie 2 edycji wydarzeń MADE FOR Restaurant w 2025 r. oraz w naszych kanałach mediowych.

ORGANIZATOR

PARTNER

PARTNER ORGANIZACYJNY

PARTNER AFTER PARTY

PARTNERZY STRATEGICZNI

Ranking TOP 50 polskich Restauratorów FORBES & MADE FOR RESTAURANT

Dziennikarki i dziennikarze Magazynu Forbes oraz ekspertki i eksperci MADE FOR Restaurant tworzą wspólnie jedyny ranking, który profesjonalnie i skrupulatnie ocenia działania i rozwój biznesowy restauratorów i restauratorek z całego kraju.

W magazynie FORBES przeczytacie również wywiady przeprowadzane przez Agnieszkę Małkiewicz z największymi i najciekawszymi restauratorami.

100 nominowanych do Rankingu TOP 50 Restauratorów FORBES&MADE FOR RESTAURANT 2025 w kategorii Kuchnia Etniczna

TOP 50 Restauratorów w Rankingu FORBES&MADE FOR RESTAURANT 2024 w kategorii Innowatorzy

TOP 50 Restauratorów w Rankingu FORBES&MADE FOR RESTAURANT 2023

W 2025 ROKU PODIUM ZDOBYLI:

  1. Marta Mazur, Martin Gimenez Castro - Ceviche Bar, Tuna
  2. Piotr Klimczak, Jakub Ciołkowski - JOEL Sharing Concept
  3. Paweł Fabiś, Adam Vigh, Oliver Nutting - Mąka i Woda, Kwadratowy Pies

MADE FOR RESTAURANT to

skuteczna platforma biznesowa budująca mocne relacje

interaktywny magazyn biznesowy serwujący aktualności z branży HORECA

networking najsilniejszych przedsiębiorców w branży

KONTAKT

Dla Uczestników i Partnerów

Magdalena Sławińska
m.slawinska@madeforrestaurant.pl